Piept de pui cu legume mexicane

 Am facut o alta reteta cu legumele congelate FRESCO VERDE,de aceasta data a fost un mic dejun cu piept gatit la aparatul cu aburi si legumele mexicane putin sotate intr-o lingurita cu unt,deliciu!

AVEM NEVOIE DE
1piept de pui
1punga legume mexicane FRESCO VERDE
1lingura condimente pentru pui
sare daca e nevoie
putin piper
1lingura zeama de lamaie
2linguri ulei de masline
1lingurita unt
CUM SE PROCEDEAZA
Pieptul feliat,portionat in bucati potrivite,pudrata cu sare,piper si condimente pentru pui,il pui intr-un bol si amesteci cu zeama de lamaie si ulei,acoperi bolul si-l lasi la frigider 2h

 
 
Dupa acest timp,incalzesti aparatul 20min.pui apoi bucatile de carne,setezi temperatura si lasi 20min timp in care intorci carnea iar dupa ce s-a fript o scoti pe farfurie
In tigaie pe foc pui untul,rastorni din punga legumele,amesteci si lasi cateva minute cu capac

 


Dupa ce a scazut apa din ele,opresti focul
Pe farfurie pui carne si alaturi legume mexicane

 

Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme