Rozete cu mere

 Am gasit aceasta reteta pe internet,mi s-a parut foarte usor de pregatit iar dupa ce le-am pregatit,chiar foarte gustoase

AVEM NEVOIE DE
400g aluat de foietaj
2-3mere
2linguri zahar pudra
1lingurita scortisoara
CUM SE PROCEDEAZA
Dupa ce aluatul s-a dezghetat,il desfaci si-l intinzi pe masa de lucru,
Merele spalate,sterse cu o hartie de bucatarie apoi taiate rondele potrivit de groase
apoi cu un dop sau daca aveti un instrument cum se vede in imagine,scoti mijlocul
Intr-un bol amesteci zaharul pudra cu scortisoara si lasi deoparte

 

 
Aluatul intins,il tai in patrate de 10x10cm,apoi fiecare patratmai tai de jur imprejur la distanta de 5mm de margine,cu intreruperi la mijlocul fiecarei laturi,dar sa intelegi mai bine,urmareste poza 
Fiecare rondea de mar o treci prin amestecul de zahar cu scortisoara, o pui in mijloc pe aluat,aduci colturile de la patratul mare la mijloc,le introduci in gaura marului,le indesi in interior sa se sigileze bine,apoi le pui in tava pe hartie de copt

 


La cuptor vor sta 5-6min la 200grade iar dupa ce s-au copt,le scoti pe platou si le pudrezi cu zahar pudra

 



Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme