Negresa cu alune si ciocolata
O negresa super gustoasa si ciocolatoasa!
AVEM NEVOIE DE
450g ciocolata Nestle desert
100g zahar sau dupa gustul fiecaruia
200g unt
6oua
1/4lingurita sare
200g alune sau miez de nuca
100g faina
CUM SE PROCEDEAZA
Intr-un vas pe bain-marie topesti ciocolata rupta bucati,untul si zahar iar dupa ce acesta din urma s-a topit,dai vasul deoparte sa se raceasca
Dupa ce s-a racit adaugi galbenusurile frecate putin apoi albusurile batute spuma tare cu un praf de sare si amesteci usor cu spatula sau,eu folosesc telul
Rastorni la final in tava de 20x30cm cu hartie de copt si la cuptor va sta 20-30min depinde de cuptor ,la 180de grade
Scoti negresa pe platou,pudrezi cu zahar apoi tai si servesti
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!