Scarita la cuptor cu sos de rosii

 Pentru persoanele care nu sunt atat de mult mancatori de carne,cum sunt eu,aceasta scarita este foarte buna,are putina carne,si mai multe oase care dau gust la mancare,ne place mult si foarte des cumpar  asa ceva!

AVEM NEVOIE DE
2buc.scarita de porc
1lingura condimente pentru porc
piper dupa gust
2capatani de usturoi
2linguri pasta de rosii
100ml vin alb
2linguri ulei
1lingurita cimbru
CUM SE PROCEDEAZA
Scarita spalata,uscata cu prosoape de hartie,pudrata cu sare,piper si condimente,le pui in tava
Separat intr-un bol amesteci pasta de rosii cu vin,ulei,cimbru,sare,piper,1cana cu apa apoi rastorni in tava iar deasupra pui usturoiul curatat
Acoperi tava cu folie de aluminiu si la cuptor va sta 30min,dupa acest timp scoti tava,descoperi,intorci scarita si mai lasi 30min 

 
Dupa ce este gata,fiecare mananca dupa cum are pofte,simpla cu mamaliga si acritura de sezon sau cu orice garnitura
Pofta noastra a fost cu mamaliga si varza murata!

 Pofta buna!

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme