Mic dejun la Air Fryer

 Am facut un mic dejun la minunea asta de aparat si am primit aplauze de la sot,buna rau a fost,notati-va reteta pentru ca eu doar asa fac carnea la gratat(grill) in general!

 AVEM NEVOIE DE
2buc fleica de porc
MARINADA
sare
piper
cimbru
usturoi pisat
condimente pentru carne de porc
2linguri ulei
zeama de lamaie
GARNITURA
500g cartofi
condimente pentru cartofi prajiti
1lingura ulei
CUM SE PROCEDEAZA
Intr-un castron,punem carnea portionata daca sunt bucati mari,apoi adaugam sare si piper dupa gust,putin cimbru,o lingurita de condimente pentru carne de porc,3-4catei de usturoi pisati,ulei,zeama de la 1/2lamaie si amestecam totul bine ca sa se intrepatrunda toate aromele in carne,acoperim castronul cu folie alimentara si lasam la frigider pana a doua zi
A doua zi pregatim aparatul,setam temperatura de 180de grade si 20minute sa se incalzeasca, iar dupa ce s-a oprit,punem carnea in cuva aparatului,lasam aceeasi temperatura si acelas timp,doar ca dupa 10minute intoarcem carnea cu un cleste si continuam gatirea

 

 
Cat timp a stat carnea la gatit,curatam cartofii,spalati,taiati pai,ii punem intr-un castron si amestecam cu o lingurita condimente pentru cartofi prajiti si ulei iar dupa ce scoatem carnea pe o farfurie,punem cartofii si lasam la acelas timp si aceeasi temperatura,tot la fel cu pauza la 10minute pentru a-i intoarce cu o furculita de lemn


 
Punem pe farfurie o bucata de carne,alaturi cartofi si mancam cu salata verde.


 

Pofta buna!


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme