Tarta cu praz
Foarte buna tarta,o poti servi drept aperitiv si de ce nu la cina!
1aluat de foitaj
3buc praz
100g bacon
2ling.ulei
100g baby spanac
45g cascaval ras
5oua
3ling.smantana
3catei de usturoi
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA
In tigaia cu ulei pui baconul taiat,usturoiul zdrobit,putin cimbru si amesteci,dupa2min adaugi prazul taiat rondele doar partea alba,amesteci,pui capac si lasi 20min la foc mic,amestecand din cand in cand
Dupa ce prazul este gatit,adaugi spanacul si dupa ce totul este omogenizat,mai lasi pe foc 3-4min apoi dai deoparte sa se raceasca
Intr-un castron bati ouale cu sare si piper dupa gust,adaugi cascavalul ras,smantana si amesteci bine in compozitia cu praz racita
Pui aluatul in forma de tarta,elimini surplusul de pe margini,rastorni compozitia si la cuptor va sta 30min la 180de grade
Dupa ce s-a copt,scoti tarta pe un platou,tai si servesti,mie-mi place calda iar dupa gustul meu ar trebui o acritura
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!