Tocana de vita

 Imi place carnea de vita,stiu ca este mai sanatoasa decat cea de porc dar o mancam doar in ciorba si aceasta tocana pe care o pregatesc dupa reteta mamei si este super gustoasa

AVEM NEVOIE DE
500g carne de vita
20ml ulei
2leg.ceapa verde
1leg.usturoi verde
1ardei gras
1morcov
1tija telina Apio
4linguri pasta de ardei
1frunza de dafin
4cartofi
marar sau patrunjel verde
CUM SE PROCEDEAZA
Nu am pus ceapa veche pentru ca asta este reteta de vara,trebuia sa pun rosii dar inca nu sunt coapte bine asa ca am pus pasta de ardei
Deci,carnea taiata cubulete,o pui in cratita cu ulei,dupa ce s-a evaporat apa lasata,adaugi ceapa,usturoi,ardeiul si telina curatate,spalate si taiate marunt,morcovul ras,amesteci totul bine,adaugi dafin,3cani cu apa si lasi sa fiarba cu capac,amestecand din cand in cand
 

 
 



Dupa ce carnea e aproape fiarta,adaugi cartofii cubulete,pasta de ardei,1/2lingurita cu sare,1cana cu apa si lasi la fiert pana scade
La final potrivesti de gust si opresti focul
 

Noi asa ceva o mancam cu mamaliga si acritura de sezon dar fiecare mananca cum doreste
 

Cu varza murata,ultima varza!!
Pofta buna!


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme