Gem de zmeura

 Nu-mi place gemul de zmeura sau alte fructe in care sa predomine samburii mici dar de aceasta data,am zis"hai s-o fac si pe asta"dar am adaugat si capsune!
 

AVEM NEVOIE DE
500g zmeura
500g capsune
800g zahar
1lamaie
CUM SE PROCEDEAZA
Zmeura si capsunele curatate,spalate,le punem in vasul de facut dulceata impreuna cu zaharul si lamaia stoarsa,lasam deoparte 1h apoi pe foc mare,adunam spuma care se formeaza si amestecam din cand in cand
 

 

 
 

Dupa ce gemul s-a ingrosat,punem fierbinte in borcane,infiletam bine capacele,etichetam si depozitam la camara

 Sa va fie de folos!

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme