Jeleu de coacaze rosii cu zmeura

 Asa cum am spus si la alta postare,am avut multe fructe in congelator si daca au aparut cele noi,le folosesc la diverse si cum am gasit aceasta reteta pe Google,am rezolvat problema!
 

AVEM NEVOIE DE
1kg coacaze rosii
1kg zmeura
1lamaie
800g zahar
250ml apa
CUM SE PROCEDEAZA
Coacazele cu coditele taiate,spalate,bine scurse,le pui pe foc intr-un vas cu apa si zeama stoarsa de lamaie,lasi pana incepe sa clocoteasca,2min apoi opresti focul
 

 
 


Dupa ce s-au racit putin,pasezi cu blenderul vertical,pasezi si zmeura spalata si scursa,apoi pe ambele le treci prin sita

Piureul rezultat il pui in vas pe foc,adaugi zaharul si lasi sa fiarba adunand spuma care se formeaza

Dupa ce s-a ingrosat,cand cade greu din lingura sau poti pune o lingura de jeleu intr-un mic bol,lasi la frigider 5min si daca este suficient de legat,opresti focul,umpli borcanele,infiletezi bine capacele,si le depozitezi la camara!


Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme