Jeleu de coacaze albe cu zmeura

 Acest jeleu se pregateste la fel cu jeleul de coacaze rosi cu zmeura,difera doar cantitatile
 

AVEM NEVOIE DE
500g coacaze albe
500g zmeura
1lamaie
400g zahar
200ml apa
CUM SE PROCEDEAZA
Coacazele cu coditele taiate,spalate,scurse,le pui intr-un vas cu apa si lamaia bine stoarsa/lasi 2min pe foc din momentul fierberii,opresti focul iar dupa ce s-au racit putin,pasezi cu blenderul vertical sau rastorni in blender impreuna cu zmeura spalata si bine scursa
 

 


   
Treci rezultatul prin sita,piureul obtinut il pui din nou pe foc in vas impreuna cu zahar si lasi sa fiarba amestecand si adunand spuma care se formeaza,pana se ingroasa



Dupa ce s-a ingrosat,pui fierbinte in borcane,infiletezi capacele apoi depozitezi la camara
 

Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme