Chec cu smochine

 Tot de la gradina sunt smochinele si tot n-am reusit sa fac dulceata pentru ca le culege cum se coc,deci imi aduce doar cat sa fac o prajitura sau sa le mananc dar nu-mi plac!
AVEM NEVOIE DE
4oua
100g zahar
180g faina
1plic praf de copt
50ml ulei
140g iaurt
un praf de sare
smochine
CUM SE PROCEDEAZA
Bati separat albusurile spuma cu un praf de sare si zahar,freci apoi galbenusurile cu ulei cate putin,amesteci usor cu iaurtul apoi cu albusurile
 
Dupa omogenizare,amesteci usor faina cernuta cu praful de copt si in tava cu hartie de copt pui jumatate din aluat,deasupra smochine taiate cubulete,acoperi cu restul de aluat iar deasupra jumatati de smochine taiate evantai

 

Pe margini pui fistic taiat marunt sau miez de nuca apoi la cuptor va sta 30min la 180de grade

 

Scoti din tava pe un platou,pudrezi cu zahar pudra apoi tai si servesti




Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme