Pandispan cu fructe

 Imi plac mult dulciurile cu fructe iar vara si toamna cand sunt fructe din abundenta,nu ma pot opri sa nu fac dulciuri dar de data asta am avut la congelator intr-o punga cateva fructe exotice cubulete,mango,ananas,papaya si le-am folosit


AVEM NEVOIE DE
5oua
1cana cu zahar
1cana cu faina
5linguri ulei
un praf de sare
1plic zahar vanilat
1plic praf de copt
fructe
CUM SE PROCEDEAZA
Galbenusurile frecate bine cu ulei adaugat cate putin ca la maioneza,la final amesteci usor cu albusurile batute spuma cu un praf de sare,zahar si zahar vanilat iar la final amesteci usor cu faina cernuta cu praf de copt
 
Rastorni in tava de copt cu hartie 35x25cm,deasupra pui fructele taiate cubulete,presari fistic taiat sau miez de nuca si la cuptor va sta 30min la 180de grade

 




Dupa ce s-a racit,scoti pe platou,pudrezi,tai si servesti

Sa va fie de folos!


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme