Conopida carbonara la cuptor

 I-am spus carbonara,pentru ca sosul facut este cel pe care-l adaugam la pastele carbonara iar rezultatul este unul super bun!

AVEM NEVOIE DE
1conopida
300g paste scurte
200g bacon
SOS
50g unt
1lingurita plina cu faina  
250g cascaval ras
sare
piper
praf de nucsoara
750ml lapte
CUM SE PROCEDEAZA
Conopida desfacuta buchetele,spalata sub jet de apa rece,o fierbi 5min intr-un vas cu apa si sare apoi o scoti,intr-un alt vas cu apa si sare,fierbi pastele 8minute apoi le strecori
baconul taiat cubulete,il pui intr-o tigaie pe foc iar dupa ce s-a topit din grasime opresti focul
Intr-o tava sau vas de yena pui conopida,apoi pastele bine scurse si deasupra baconul apoi lasi deoparte
Pentru sos,pui intr-un vas pe foc untul,dupa ce s-a topit adaugi faina si amesteci repede cu telul,apoi laptele cate putin amestecand continuu pe foc mic
Dupa ce s-a ingrosat,adaugi sare,piper dupa gust,putina nucsoara,jumatate din cascavalul ras,amesteci bine apoi rastorni in tava si deasupra pui restul de cascaval

 




    La cuptor va sta 30minute sau pana se rumeneste la foc mediu

 Se serveste calda,este super buna,asa ceva am mancat si eu!😂😂
 

 

Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme