Pandispan cu ciocolata

 Mmm ce mult imi place sa fac dulciuri mai ales cand nu sunt complicate
 

AVEM NEVOIE DE
100g ciocolata neagra
4oua
4linguri zahar
100g ciocolata alba
125g faina
un praf de sare
1plic zahar vanilat
CUM SE PROCEDEAZA
Ciocolata rupta o pui intr-un bol si o topesti la microunde cateva secunde sau pe bain marie cine nu are ,amesteci energic cu telul dupa ce s-a topit sa se lichefieze bine apoi lasi deoparte sa se raceasca
Bati albusurile spuma cu un praf de sare,2linguri zahar si zaharul vanilat pana rezulta o bezea lucioasa
Freci galbenusurile cu restul de zahar,adaugi ciocolata topita si mixezi continuu apoi cu o spatula amesteci usor cu albus si la final cu faina cernuta
 
Rastorni in forma rotunda de 22cm cu hartie,deasupra razi ciocolata alba,pui si cateva patrate in aluat si la cuptor va sta 40minute la 180de grade

 

Dupa ce s-a copt,scoti pe un platou,pudrezi cu zahar si tai

 
Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme