Tarta cu praz si ciuperci

O nebunie de tarta cu un gust senzational,merita incercata daca nu cumva o stiti deja!
 

AVEM NEVOIE DE
400g aluat de foitaj
4buc,praz
100g cascaval ras
100g ciuperci Shimeji
30g unt
3oua
200ml smantana lichida
50ml vin alb
1lingura faina
1/2lingurita praf de nucsoara
sare si piper dupa gust
3linguri ulei
putin lapte la nevoie
CUM SE PROCEDEAZA
Calesti in tigaie cu unt si ulei,prazul curatat si taiat rondele subtiri,adaugi ciupercile si lasi pe foc 5min amestecand,adaugi apoi vinul si lasi sa scada amestecand apoi opresti focul
 
Bati ouale separat,adaugi smantana,sare,piper,faina,pudra de nucsoara,dupa omogenizare adaugi prazul,amesteci usor iar daca este prea groasa compozitia,mai adaugi 1-2linguri cu lapte
 
Pui aluatul in forma de tarta,rastorni compozitia,deasupra pui cascavalul ras si la cuptor va sta 25min la 180de grade iar dupa ce s-a racit,tai si servesti

 





Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme