Dovlecei la cuptor

 Nu am facut niciodata asa ceva dar am vazut la o buna prietena si mi s-a parut interesanta reteta iar finalul da,a fost chiar super gustos!
AVEM NEVOIE DE
3dovlecei
6ciuperci champignon
6felii sunca presata
200g cascaval ras
sare
piper
2catei de usturoi
4linguri ulei
patrunjel verde
CUM SE PROCEDEAZA
In tigaia cu ulei,calesti ciupercile feliate,adaugi sare,piper,usturoiul pisat, iar dupa ce a scazut apa din ele,le scoti pe o farfurie apoi in tigaie calesti dovleceiii spalati,uscati si feliati subtire pe lung,dupa care-i scoti si pe ei pe o farfurie


In tava unsa cu ulei,pui dovleceiii unul langa altul,deasupra sunca taiata sau indoita ca sa stea bine pe felia de dovlecel,apoi ciuperci,cascaval,patrunjel taiat marunt,acoperi cu alte felii de dovlecel si din nou sunca,restul de ciuperci si restul de cascaval,patrunjel,putin ulei pe fiecare felie apoi la cuptor 30min.la 180de grade

 

 
 

Se serveste calda
Pofta buna!
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme