Mic dejun cu oua
Am achizitionat o tava speciala pentru mic dejun si am incercat-o,nu sunt in totalitate multumita de ea dar acum nu mai am ce faceAVEM NEVOIE DE
2oua
1fir de ceapa verde
1felie de kaizer
2ciuperci champignon
2-3picaturi de ulei
sare
piper dupa gust
1fir usturoi verde
1lingura parmezan
CUM SE PROCEDEAZA
Ungi tigaia speciala cu pensula cu putin ulei fiecare locas si lasi deoparte
Intr-un castron tai marunt ceapa,usturoiul,kaizerul cubulete,ciupercile de asemenea apoi imparti in fiecare locas si pui tigaia speciala pe foc,amestecand din cand in cand cu o furculita mica din lemnDupa ce s-au rumenit imparti in fiecare locas cu lingura ouale batute separat cu sare si piper,lasi pe foc pana se coaguleaza,pui deasupra parmezan,mai lasi 1-2min apoi scoti de platou
Se mananca simple sau cu acritura de sezon sau salata tot de sezonPofta buna!
Se mananca simple sau cu acritura de sezon sau salata tot de sezonPofta buna!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!