Mic dejun cu oua

Am achizitionat o tava speciala pentru mic dejun si am incercat-o,nu sunt in totalitate multumita de ea dar acum nu mai am ce face
AVEM NEVOIE DE
2oua
1fir de ceapa verde
1felie de kaizer
2ciuperci champignon
2-3picaturi de ulei
sare
piper dupa gust
1fir usturoi verde
1lingura parmezan
CUM SE PROCEDEAZA
Ungi tigaia speciala cu pensula cu putin ulei fiecare locas si lasi deoparte
Intr-un castron tai marunt ceapa,usturoiul,kaizerul cubulete,ciupercile de asemenea apoi imparti in fiecare locas si pui tigaia speciala pe foc,amestecand din cand in cand cu o furculita mica din lemn
Dupa ce s-au rumenit imparti in fiecare locas cu lingura ouale batute separat cu sare si piper,lasi pe foc pana se coaguleaza,pui deasupra parmezan,mai lasi 1-2min apoi scoti de platou

Se mananca simple sau cu acritura de sezon sau salata tot de sezon
Pofta buna!



 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme