Mic dejun cu oua si spanac

 Daca nu ati facut un astfel de mic dejun,va recomand pentru ca are un gust foarte bun si e foarte sanatos!
 
AVEM NEVOIE DE
2linguri ulei de masline
2ciuperci champignon
2catei de usturoi
1rosie
100g baby spanac
3oua
100g cascaval ras
CUM SE PROCEDEAZA
In tigaia cu ulei pui usturoiul curatat,dupa ce si-a eliberat aroma,adaugi ciupercile feliate,rosia cubulete mici,lasi pe foc 2minute amestecand,adaugi apoi spanacul spalat si bine scurs,amesteci pana se inmoaie 
 
Adaugi apoi ouale batute separat,cascavalul si amesteci,de sare nu e nevoie,pentru ca are cascavalul sare
 
Aici aveti doua variante,sau amestecati cu o lingura pana ouale sunt prajite si bine omogenizate cu restul ingredientelor sau pui capac,dai focul mic si astepti ca se coaca micul dejun ca o clatita
Oricare ar fi variata voastra,dupa ce s-a facut bine,scoti pe farfurie si optional,mancati cu cascaval ras deasupra,paine prajita si alaturi un pahar cu chefir facut de mine
Cine ma urmareste,cred ca ati vazut reteta de chefir facut in casa cu granule de chefir
Pofta buna!






0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme