Cheesecake cu crema de fistic

 Am ramas in urma cu cateva retete si sper ca sa le public pe toate,incep cu cele cu fistic,retete pe care pur si simplu le ador,daca nu va plac,treceti mai departe,poate gasiti ceva pe placul vostru si cu siguranta gasiti!!
 Aceasta reteta,mi-a trimis link-ul fata mea din Italia,stiind ca-mi place mult fisticul si este a unui baiat,nu stiu nationalitatea,pentru ca nu toata lumea care vorbeste engleza,e din Anglia,eu m-am bucurat de reteta,am facut-o,am reusit-o iar gustul e divin ca sa zic asa!
AVEM NEVOIE DE
\BLAT
200g biscuiti obisnuiti
1--g unt topit
CREMA
250g Mascarpone
200g pasta de fistic
200ml frisca lichida neindulcita
10g gelatina
100g granule de fistic
TOPING
200ml frisca lichida
3linguri faina de fistic
esenta de fistic
CUM SE PROCEDEAZA
Pui inelul de la forma de copt de 20cm diametru pe un platou,in interior pui biscuitii pasati la blender si amestecati cu untul topit,apoi faci blatul si lasi deoparte
Pentru crema,mixezi branza cu pasta de fistic
la final amesteci usor cu frisca batuta tare,gelatina hidratata in prealabil si topita pe bain-marie
dupa omogenizare,pui jumatate din crema peste blat,nivelezi,deasupra pui granule de fistic din belsug
acoperi cu restul de crema,nivelezi si lasi deoparte
Pentru toping,amesteci frisca si faina de fistic pana devine spumoasa,pui cateva picaturi de esenta de fistic
la final pui peste crema,nivelezi si lasi la frigider pana a doua zi
Scoti de la frigider,cu ajutorul unui cutit subtire,treci de jur imprejur,scoti inelul si ornezi dupa imaginatie
Tai,pui pe farfurie si servesti
Pofta buna!
Sa va fie de folos!











0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme