Mic dejun cu praz
Cand e vorba de mic dejun,imi place sa inventez tot ce-mi trece prin minte,acum a venit sotul meu cu praz de la gradina si pe moment,doar la mic dejun m-am gandit pentru a doua zi dimineata,rezultatul a fost unul...WOW!!AVEM NEVOIE DE
1praz
50g kaizer
4oua
50g cascaval
CUM SE PROCEDEAZA
Tai kaizerul cubulete sa-si mai lase din grasime,pui apoi prazul curatat si taiat rondele sibtiri,mai adaugi putin ulei daca e cazul sa nu fie arsadaugi ouale batute,lasi focul mic,pui un capaciar dupa 2-3minute,adaugi cascavalul ras,pui din nou capac si lasi 2minuteScoti omleta pe un platou,in locul ei prajesti doua felii de paine,le fasi pe ambele parti cateva secunde,doar cat isi ia aroma de la omletaLe scoti pe o farfurie si pui deasupra omleta taiataSe mananca cu salata de rosii,pentru ca e sezonul lorPofta buna!Sa va fie de folos!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!