Prajitura cu biscuiti si pasta de fistic

Am citit o postare intr-o zi,unde persoanele iubitoare de fistic,erau facute in tot felul,inclusiv proaste si fudule(este o vorba din popor)!!
Acuma eu ce sa zic,sa ma pun in mintea acelor "duamne"care au ele impresia ca daca stiu sa prajeasca un cartof,le stie pe toate,sau sa-mi vad eu mai departe de fisticul meu,pentru ca il ador si nu dau socoteala nimanui de ce-mi place,iar daca din urmaritorii mei,sunteti 1-2 sau mai multe persoane care nu sunteti de acord cu mine,va rog sa treceti mai departe pentru ca eu in continuare voi posta deserturi cu fistic!!
AVEM NEVOIE DE
250g biscuiti obisnuiti
250g crema Mascarpone
200g crema de fistic
200ml frisca lichida fara zahar
50g granule de fistic
200g ciocolata neagra
1plic gelatina
3linguri lapte
CUM SE PROCEDEAZA
Acoperi baza unui vas sau tava cu biscuiti si lasi deoparte
Intr-un castron mixezi Mascarpone cu crema de fistic,dupa omogenizare adaugi frisca batuta separat iar la final amesteci usor cu gelatina hidratata si topita pe bain-marie
In tava peste biscuiti,pui jumatate din crema,nivelezi,presati granule de fistic
apoi acoperi cu un alt rand de biscuiti
restul de crema,dupa nivelare restul de granule de fistic
dupa care lasi la frigider pana a doua zi
Topesti ciocolata rupta pe bain-marie cu lapte,la final amesteci energic cu telul,apoi rastorni peste prajitura,presari granule de fistic si lasi la frigider pana la momentul servirii
La servire,tai si pui pe farfurie
Pofta buna si sa va fie de folos!










 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme