Inghetata de pepene galben

 Acum e sezonul pepenilor si trebuie sa ne satisfacem placerile cu o inghetata mai ales cand afara sunt 40 de grade la umbra!
AVEM NEVOIE DE
pulpa de la 2felii de pepene
2banane bine coapte
1lingura sirop de artar sau miere de albine
toping de ciocolata
CUM SE PROCEDEAZA
Bananele curatate de coaja,taiate rondele,puse intr-o punga le lasi la congelator,la fel procedezi si cu pulpa de pepene galben
Dupa 2-3ore,le scoti si le pui in blender cu siropul de artar
Mixezi bine totul
Scoti apoi inghetata si o pui intr-o cutie cu capac la congelator
iar dupa 1h scoti cutia,pui in cupe cu toping de ciocolata deasupra si servesti
Sa va fie de folos!







0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme