Turte cu dovlecei

Mai am astfel de retete  aici dar pe masura ce mai imbogatesc reteta,o scriu poate este cineva curios ca s-o pregateasca,noua ne plac foarte mult si saptamanal le pregatesc!
AVEM NEVOIE DE 
1dovlecel mai mare sau 2mai mici
3oua
200g branza telemea
50ml ulei
300ml iaurt grecesc
4linguri cu varf faina
1/2lingurita praf de copt
1/2lingurita bicarbonat
1ceapa verde
1legatura de marar verde
ulei pentru prajit
CUM SE PROCEDEAZA
Intr-un castron incapator,bati ouale cu ulei cate putin,adaugi apoi dovlecelulu ras mare in prealabil si stors bine,telemeaua rasa si ea mare,iaurtul,praful de copt si bicarbonatul,sare daca mai e nevoie,piper dupa gust,ceapa si mararul taiate marunt iar la final faina si amesteci totul bine
Compozitia nu trebuie sa curga din lingura,de aceea daca e nevoie mai adaugi faina
Dupa omogenizare lasi deoparte 5minute
Apoi,cu un polonic pui in tigaia cu ulei incins,presezi putin suprafata,lasi focul mic iar dupa 2-3minute intorci
Supa ce se rumenesc pe ambele parti,scoti pe farfurie
Aceste turte,se servesc simple cu salata,cu sosurile preferate sau cu lamaie
Pofta buna!





 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme