Piept de rata cu ciuperci si smantana

Am avut un piept de rata ratacit prin congelator si am facut o super mancare cu el!
AVEM NEVOIE DE
1piept de rata
1borcan cu ciuperci
2catei de usturoi
200ml smantana lichida
200g iaurt natural
5linguri cu faina
sare dupa gust
ulei pentru prajit
ierburi aromatice
CUM SE PROCEDEAZA
Pieptul dezosat,cu pielea scoasa,spalat,uscat cu hartie de bucatarie,feliat apoi taiat suvite,il amesteci cu faina si putina sare apoi scuturate de rurplusul de faina,le rumenesti in tigaia cu ulei dupa care le scoti de farfurie
Pui in cratita 2-3linguri cu ulei de la prajitmcalesti usturoiul intreg pana-si elibereaza aroma,adaugi ciupercile clatie,scurse si taiate daca sunt intregi,adaugi si carnea,amesteci in timp ce se gatesc 3-4minute,adaugi apoi 2cani cu apa si lasi sa fiarba 10min incet
Intr-un castron amesteci smantana cu iaurt,putina sare,faina ramasa de la suvitele de piept,amesteci bine totul apoi cu un polonic scoti sos din cratita,amesteci cu smantana apoi rastorni si amesteci incet cu lingura pana se ingroasa putin
La final adaugi ierburile preferate,eu am ierburile de Provance,potrivesti de gust si pofta buna!
Se mananca fiecare cum doreste dar noi mancam cu mamaliga si acritura
sau salatade valeriana am avut
Pofta buna!







 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme