Degetele de pui crocante
1piept de pui
sare
PANADA
4oua
2catei de usturoi
piper
sare
1/2lingurita cimbru
IN PLUS
1cana cu faina
2cani pesmet de mazare
ulei pentru prajit
CUM SE PROCEDEAZA
Pieptul spalat,uscat cu hartie de bucatarie,feliat in doua bucati pe lung apoi tai bastonase,le pui in castron si le amesteci cu putina sare si lasi deoparte
In alte trei castroane pui,faina,pesmetul si in altul bati ouale si amesteci cu usturoiul bine pisat,sare,piper si cimbruPui cateva bastonase in faina,le amesteci bine sa se prinda faina de ele,apoi le scoti,scuturi excesul de faina,le pui in oua,la fel amesteci dupa care le treci prin pesmet si le pui in tigaia cu uleiDupa ce s-au rumenit,le scoti pe farfurie cu hartie de bucatariePentru o garnitura faci un piure de cartofi sau ce vrei si mananci cu salataAlaturi e un pahar de nectar de fructe,nu mai stiu daca am postat dar verificDa am verificat si nu este dar imediat il postez
Nu v-am spus despre pesmetul de mazareAsta este punga si am gasit-o pe un site cu produse dietetice fara gluten,eu nu am nici o problema dar curiozitatea ma face sa incerc si astfel de ingrediente
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!