Snitele cu iaurt

 Doamne cat sunt de bune,am gasit reteta pe YouTube,am incercat-o pentru ca nu aveam nimic de pierdut iar rezultatul m-a dat pe spate ca sa zic asa!
Exterior crocant,interior suculent,deliciu maxim!!
AVEM NEVOIE DE
1piept de pui mai mare
sare
piper
condimente pentru pui
5oua
4linguri cu faina
3linguri cu iaurt gras
ulei pentru prajit
CUM SE PROCEDEAZA
Feliezi pieptul spalat si uscat cu hartie de bucatarie,il pui intre doua folii alimentare si-l bati usor cu ciocanul de lemn iar la final il pudrezi cu putina sare pe tot
In castron bati ouale bine,adaugi sare, piper dupa gust si condimentele preferate,apoi la inceput 2linguri cu faina,amesteci cu telul sa nu ramana cocoloase apoi adaugi si restul de faina,amesteci bine,apoi pieptul si amesteci bine cu mana pentru ca fiecare felie de carne sa fie cuprinsa de compozitie,adaugi si iaurtul si omogenizezi totul bine
Cu un cleste de bucatarie,scoti cate o felie,o tii putin suspendata sa se scurga surplusul de aluat,dupa care-i dai drumul cu atentie in tigaia cu ulei incins
In tigaie sa fie ulei mai mult,sa nu atinga snitelul fundul tigaii
Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti,scoti pe farfurie cu servetel de hartie
Fiecare-l mananca cum doreste,simplu pus intre doua felii de paie,simplu stropit cu zeama de lamaie,cu orice garnitura va place sau pur si simplu cu o rosie taiata cum am mancat eu,pentru ca nu mai aveam rabdare sa fac o garnitura!
Pofta buna!




0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme