Cuburi de vinete la cuptor

Am vazut reteta pe YouTube,mi s-a parut interesanta si gustoasa iar daca tot suntem in sezonul legumelor,am facut-o si da,interesanta dar nu m-a dat pe spate cum se zice,este comestibila intr-un cuvant!
AVEM NEVOIE DE
1vanata mare
50g branza
1rosie
frunze de busuioc
sare
2linguri ulei de masline
100g cascaval ras
SOS
1ceapa mica
2linguri ulei
5-6rosii potrivit de mari
CUM SE PROCEDEAZA
Mai intai pregatesti sosul,pui in tigaie ulei,apoi calesti ceapa taiata julien,dupa ce s-a inmuiat,adaugi rosiile spalate si taiate cuburi
Dupa ce totul este gatit,rastorni intr-un castron,pasezi bine cu blenderul vertical il pui intr-o tava potrivit de mare si-l intinzi pe toata suprafata
Vanata spalata,stearsa cu o hartie de bucatarie,o feliezi subtire pe lung,pui feliile pe un tocator mare sau in tava de la aragaz,le presari cu sare,apoi ulei de masline si le lasi deoparte 5minute
Dupa acest timp,le pui pe grill pentru 1-2minute pe ambele parti apoi le scoti pe o farfurie
Tai branza felii subtiri si le pui pe o farfurie si rosia de asemenea taiata rondele subtiri,tot pe o farfurie le pui
Pe un tocator pui doua felii de vanata,puse una peste alta in cruce,
deasupra pe mijloc pui o rondea de rosie,o frunza de busuioc,o felie de branza,iar o rondea de rosie si iar busuioc
Eu am folosit branza topita impaturita
Dupa ce ai terminat de pus,cu laturile feliilor adunate peste branza si rosie,formezi cubul,il intorci ca sa nu se desfaca si-l pui in tava unde ai pus sosul de rosii
Dupa ce le-ai terminat pe toate,pui deasupra peste fiecare cascaval ras
apoi la cuptor 15-20min la 18-de grade
Dupa ce s-au copt,scoti pe farfurie si pofta buna
Sa va fie de folos!








 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme