Foitaj cu branza si sunca presata

 Doamne,se incheie anul si eu am ramas cu cateva zeci de retete nepostate,ce sa fac daca sanatatea nu mi-a dat pace!!
Acum incet incet,incerc sa recuperez din timp,ceea ce nu cred dar ma multumesc si cu putin
Aveam un foitaj in congelator si parca mi-era pofta de niste minuni pe care le-am facut cu multi ani in urma,bune iar daca aveti un pahar cu bere,sunt si mai bune!
AVEM NEVOIE DE
1pachet aluat de foitaj
200g cascaval ras
150g sunca presata feliata subtire
1ou
seminte de mac
CUM SE PROCEDEAZA
Intinzi foitajul pe masa,pe jumatate pui cascavalul,deasupra felii de sunca
Acoperi cu partea libera de aluat,presezi putin cu palmele,sigilezi marginile,apoi feliezi in bucati potrivit de late,cu un cutit bine ascutit,crestezi fiecare felie
Le ungi cu ou bine batut si presari seminte de mac deasupra
Le pui in tava de copt pe hartie si la cuptor lasi 20minute la 180 de grade
Dupa ce s-au copt,le scoti intr-un cosulet

Se pot manca si la micul dejun cu un pahar cu chefir
Sa va fie de folos!







0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme