Verrines tiramisu cu fistic
6piscoturi de sampanie
250g Mascarpone
200ml frisca lichida dulce
300g zmeura
2linguri zahar
1plic zahar vanilat
granule de fistic
1cub de ciocolata neagra
CUM SE PROCEDEAZA
Tai piscoturile sau le rupi marunt,le imparti in aceste boluri numite verrines(cartea are si verrines),le stropesti cu suc de zmeura sau un alt suc apoi lasi deoparte
Bati frisca intr-un castron,incorporezi Mascarpone batuta usor separat cu zahar vanilat si lasi deopartePui zmeura intr-un vas pe foc cu zaharul,amesteci cu o lingura iar cand incepe sa-si lase siropul,il scurgi intr-un bol si cu el stropesti piscoturile,pui vasul din nou pe foc cateva minute,amesteci si la final pui peste piscoturi cate doua linguri de zmeura si sosAm avut si zmeura galbena dar pe ele nu le-am mai pus pe foc
Crema cu Mascarpone,o pui intr-un posh si umpli fiecare verrina dupa care lasi la frigiderLa servire,pui cateva zmeure deasupra,razi 1cub de ciocolata si presari granule de fisticPofta buna!Aici este verrina din carte
Asta este cartea!
Asta este cartea!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!