Aperitive cu clatite sarate
Imi pare rau ca va trimit la reteta de Tort cu clatite sarate,stiu ca nu-i frumos dar...mergeti la reteta dand clic aici http://lulu-povestidinbucatarie.blogspot.ro/2013/03/tort-cu-clatite-sarate.html
Deci facem clatitele(mie mi-au ramas de la tort) si le tinem pe farfurie.
Ingrediente:clatite,1ceasca cu spanac congelat,2catei de usturoi,2lingurite unt,4linguri parmezan,1cabanos,4ciuperci1/2ardei gras colorat,rosii cherry,masline fara samburi,frunze de ceapa verde
1-In tigaia cu 1lingurita unt,calim spanacul taiat impreuna cu 1catel de usturoi de asemenea taiat marunt;dupa ce nu mai lasa apa,dam deoparte si adaugam 2linguri de parmezan,amestecam repede si punem continutul pe clatita si rulam cu cabanos;punem ruloul pe o folie alimentara si strangem bine dupa care dam la rece
2-Calim ciupercile taiate foarte marunt,impreuna cu usturoiul de asemenea taiat marunt;dupa ce s-a evaporat apa din ciuperci,dam tigaia deoparte si amestecam repede cu parmezan;punem umplutura pe clatita si rulam impreuna su suvite de ardei gras rosu;la fel ca si prima clatita,punem ruloul pe folie alimentara,strangem si dam la rece
Dupa 2-3h,desfacem rulourile,indepartam folia si taiem bucati late de 2degete;punem pe frigarui mici(sau le mai taiati),1maslina,un cubulet de ardei apoi clatita taiata;in alta frigaruie punem 1/2rosie,1cubulet de ardei si clatita taiata.
Pe farfurie intercalam frigaruile si ornam cu legume.
Aceste ingrediente ajung doar pentru 2clatite,atat mi-au ramas de la tort(au mai fost si rupte) si ca sa nu le dau la catei,am facut ce am facut!!!!
Deci facem clatitele(mie mi-au ramas de la tort) si le tinem pe farfurie.
Ingrediente:clatite,1ceasca cu spanac congelat,2catei de usturoi,2lingurite unt,4linguri parmezan,1cabanos,4ciuperci1/2ardei gras colorat,rosii cherry,masline fara samburi,frunze de ceapa verde
1-In tigaia cu 1lingurita unt,calim spanacul taiat impreuna cu 1catel de usturoi de asemenea taiat marunt;dupa ce nu mai lasa apa,dam deoparte si adaugam 2linguri de parmezan,amestecam repede si punem continutul pe clatita si rulam cu cabanos;punem ruloul pe o folie alimentara si strangem bine dupa care dam la rece
2-Calim ciupercile taiate foarte marunt,impreuna cu usturoiul de asemenea taiat marunt;dupa ce s-a evaporat apa din ciuperci,dam tigaia deoparte si amestecam repede cu parmezan;punem umplutura pe clatita si rulam impreuna su suvite de ardei gras rosu;la fel ca si prima clatita,punem ruloul pe folie alimentara,strangem si dam la rece
Dupa 2-3h,desfacem rulourile,indepartam folia si taiem bucati late de 2degete;punem pe frigarui mici(sau le mai taiati),1maslina,un cubulet de ardei apoi clatita taiata;in alta frigaruie punem 1/2rosie,1cubulet de ardei si clatita taiata.
Pe farfurie intercalam frigaruile si ornam cu legume.
Aceste ingrediente ajung doar pentru 2clatite,atat mi-au ramas de la tort(au mai fost si rupte) si ca sa nu le dau la catei,am facut ce am facut!!!!
Sunt absolut minunate!:)
RăspundețiȘtergerefrumoase si interesante aperitivele tale.
RăspundețiȘtergeredupa-amiaza minunata!
minunate, arata tare bine, orice musafir ar fi incantat!
RăspundețiȘtergereAi o imaginatie debordanta,felicitari pentru cum arata si cit sunt de gustoase!
RăspundețiȘtergereAici pot sa spun ca este chiar imaginatia mea,mi-au ramas cateva clatite de la tort si nu stiam ce sa fac cu ele iar tu stii ca nu pot sa dorm daca vreau sa fac ceva!!!
RăspundețiȘtergerepup!!