Ciuperci gratinate

Ingrediente:250g ciuperci,500g cartofi,3-4catei de usturoi,3linguri ulei,100g cascaval,2fire ceapa verde,1cutie mica smantana,3linguri lapte,sare
Punem cartofii curatati la fiert in apa cu sare,dupa care-i scurgem si-i taiem cubulete;ciupercile feliate le calim in ulei impreuna cu usturoiul tocat marunt iar la sfarsit adaugam sare;in tava unsa cu ulei punem jumatate din cantitatea de cartofi,apoi jumatate din ciuperci,acoperim cu restul cartofilor,restul ciupercilor,turnam smantana desfacuta cu lapte iar deasupra cascavalul ras;lasam la cuptor pana se rumeneste iar dupa ce am scos-o din cuptor,punem ceapa verde taiata rondele mici.
Se serveste calda.

Un comentariu:

  1. Si aceasta mancare arata demential, si cred ca si gustul este pe masura. Nu pare prea grea si nici prea scumpa, adica exact genul meu de reteta, absolut sigur o fac, dupa ce termin mancarica de fasole cu rosii, descoperita tot la dvs. pe site. Va multumesc pentru idei si delicioasele retete!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme