Inghetata de smochine

 A venit Costel intr-o zi de la gradina cu mai multe smochine,unele foarte coapte,altele mai putin copate,le-am selectat,cele foarte coapte le-am pus la gem iar restul pentru alte prajituri
Dupa ce a fost gata gemul,am dat deoparte cateva linguri,le-am pus intr-un bol la frigider sa se raceasca foarte bine apoi am continuat inghetata dar de aceasta data,am inlocuit baza pentru inghetata cu crema de lamaie pentru ca gemul este dulce iar in amestec cu crema putin acrisoara,rezultatul este unul super bun!
AVEM NEVOIE DE
200g crema de lamaie reteta o gasiti AICI
5linguri gem de smochine reteta o gasiti AICI
200ml frisca lichida neindulcita
CUM SE PROCEDEAZA
Crema de lamaie se amesteca cu gemul de smochine apoi usor cu frisca batuta tare

 

 


Rezultatul se pune in masina de inghetata,se proceseaza 30min apoi se serveste


Dupa servire,daca mai ramane inghetata,se pune intr-o cutie si se tine la congelator


Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme