Budinca de tapioca






Am auzit mereu de tapioca sau perle de japonia cum mai sunt cunoscute,nu stiam ce este si cum se prepara;cineva mi-a spus ca se comporta ca si orezul dar intre timp,mi-am adus aminte ca am cateva reviste frantuzesti si am gasit ce cautam;am facut aceasta reteta cu inima stransa pentru ca nu stiam ce va iesi;acum cu inima deschisa va spun ca are un gust incredibil de bun,nici nu mi-am imaginat asemenea gust;merita sa incercati
Ingrediente:5linguri tapioca,150g zmeura(eu am la congelator),150ml frisca lichida,4linguri cocos,200ml lapte,1cutie lapte de cocos,1lingura zahar
Tapioca o pui intr-un bol cu 1cana de apa rece,o lasi 10-15min pana se umfla,scurgi apa si pe ea o pui intr-un vas impreuna cu lapte,zahar,lapte de cocos,la foc mic si amesteci pana se ingroasa iar tapioca este transparenta,apoi dai vasul la rece.
Frisca o mixezi impreuna cu nuca de cocos cate putin;in cupe pui crema de tapioca,fructe iar deasupra crema de cocos si dai la rece.
Eu,de cate ori am pofta de ceva dulce,fac imediat aceasta budinca cu tot felul de fructe proaspeta sau congelate pe care le am;este incredibil de buna si sanatoasa.

5 comentarii:

  1. M-ai dat gata cu zmeura.O seara buna iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. arata minunat! si cred ca afost si foarte buna..de unde ai luat tapioca?

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foarte bine budinca de tapioca!

    Poti sa o incerci si in varianta mea.


    pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bine arata Lulu,am sa caut si eu tapioca:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo Lulu,am sa caut tapica la Enigma ,multam fain:)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme