Pui la gratar cu garnitura de tapioca




Acum am facut aceasta reteta sa vad cum se comporta ca si orez;rezultatul....excelent
Ingrediente:1piept de pui,condimente pentru pui,2linguri ulei de masline,1ceasca de tapioca,2rosii,1dovlecel,1ardei gras,1ceapa rosie,4cesti supa de pui,sare,piper la nevoie
Tapioca o pui intr-un vas cu cele 4cesti de supa la umflat 4-5min,dupa care o pui pe foc mic amestecand mereu,iar dupa ce a scazut supa iar tapioca are un aspect sticlos,opresti focul si adaugi 1lingura ulei de masline,amesteci si dai deoparte;pieptul feliat,condimentat,adaugi 1lingura de ulei de masline si-l lasi 30min sa-si ia aromele;pe gratarul incins,pui pieptul si legumele taiate rondele;dupa ce sunt gata se servesc pe farfurie impreuna cu tapioca.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme