Tocanita cu pipote de curcan





Ingrediente:500g pipote de curcan,500g ceapa,500g ardei gras,1ceasca ulei,500g rosii+2linguri bulion,1pahar vin alb,sare,piper,frunze de dafin,2catei de usturoi,3-4 cartofi
Pipotele curatate,spalate,se pun intr-un vas de tuci,cu ulei incins;dupa ce au inceput sa se stranga,se adauga ceapa taiata julien,ardeii de asemenea si se lasa sa fiarba inabusit;dupa ce legumele sunt moi,se adauga rosiile date la blender,bulionul,vinul,se pune capacul si se lasa la fiert incet 1h dupa care se condimenteaza,se adauga frunza de dafin,usturoiul zdrobit,cartofii cubulete,daca e nevoie 1cana cu apa si se da la cuptor40min;cand se serveste se adauga verdeata.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme