Icre de fasole





Ingrediente:1cana fasole,2cepe,1lamaie,1ceasca cu ulei,sare
Fasolea pusa la umflat de seara,a doua zi o pui la fiert in alta apa,dupa ce a fiert 30min o scurg,o clatesti cu apa rece apoi o pui din nou la fiert cu apa calda,1lingura de sare si o ceapa taiata marunt;lasi sa fiarba bine pana ce fasolea este foarte fiarta;o scurgi,o pisezi cu blenderul vertical apoi o freci punand cate putin ulei si zeama de lamaie;o condimentezi daca mai e nevoie apoi adaugi ceapa taiata foarte marunt;o pui in boluri,o ornezi deasupra cu masline si servesti cu paine prajita.

3 comentarii:

  1. grozava !
    ce fel de ulei se foloseste, de masline sau este bun uleiul de floarea soarelui?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Geta,de cate ori fac fasole batuta,imi aduc aminte de copilarie pentru ca eu nu mancam cu usturoi si-mi facea mama cu ceapa;asa am descoperit"roata"hi,hi...nu glumesc!!!in ziua de azi,as manca fasole de orice fel!!
    pup Getuca!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme