Pastrav cu sos de ciuperci








Aceasta reteta este foarte delicioasa si o recomand tuturor;este adevarat ca la mine aspectul nu este cel dorit pentru ca in reteta se cere vin alb iar eu am avut rosu;acest sos trebuie sa fie alb,bineinteles daca si ciupercile sunt foarte proaspete
Ingrediente:1kg de pastrav,condimente pentru peste(piper cu lamaie de la Kotany)
Sos:500g ciuperci,2cepe,1lingura faina,2linguri mustar de Dijon,1lingurita zeama de lamaie,1pahar vin alb,3linguri ulei,200ml smantana lichida,sare,piper
Pestele curatat,spalat,condimentat,il pui intr-o tava cu jumatate de pahar cu vin sa nu se lipeasca si-l dai la cuptor 10-15min.dupa acest timp,scoti tava,rastorni sosul peste el si mai lasi 15min; in acest timp,intr-o tigaie cu ulei calesti ceapa taiata pestisori,dupa ce s-a aurit adaugi ciupercile taiate cubulete si lasi la anabusit pana scade apa din ele;adaugi vinul,faina amestecata cu smantana si mustar si condimentezi;se serveste cu garnitura de orez,cartofi,legume sau paste.

2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme