Bors de zarzavat






Ingrediente:1ceapa,1praz mic,2morcov,1pastarnac,1dovlecel,1ardei gras,500g cartofi,1miez de varza,2linguri bulion de ardei,rosii mixate,(eu mai am la sticla),sare,leustean,bors,50ml.ulei
In oala cu ulei incins se pun la calit ceapa si prazul si ardeiul taiate marunt,radacinoasele date pe razatoarea mare,cartofii in sferturi sau mai mici,depinde cat sunt de mari;dupa 3-4min se adauga bulionul de ardei,rosiile si 3-4cani cu apa;dupa ce totul este fiert se adauga varza taiata fideluta,borsul fiert in alt vas,se potriveste la gust iar cand incepe sa clocoteasca se sparg cateva oua;dupa ce ouale sunt fierte,se inchide focul se se adauga leusteanul.
Acest bors de zarzavat,pe timp de vara,oala nu se usuca niciodata;dupa ce se termina,oala se spala si se pregateste altul;adevarul este ca noi nu putem sta fara o farfurie de "zama"!!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme