Sufleu de capsune cu parfe de martipan










Este o super reteta,mai ales servita cu parfeul de martipan
Ingrediente:100g masa de martipan,3linguri lichior Amareto,2galbenusuri,1lingura zahar pudra,120ml vin rosu dulce,500g capsune,2albusuri,sare,200ml smantana dulce,zahar vanilat,+3galbenusuri+4linguri zahar pudra
Se prepara parfeul:se taie martipanul in cubulete si se amesteca intr-un bol cu lichiorul;2galbenusuri frecate cu 1lingura zahar pudra,se adauga vinul si se pune pe baie-marin,amestecand continuu pana se ingroasa apoi se adauga martipanul,dupa ce s-a topit se rastoarna intr-o cutie si se da la congelator.

Capsunele curatate,spalate,se pun in forme mici,apoi in 3boluri separate se bat albusurile spuma cu sare,smantana cu zaharul vanilat,galbenusurile cu 2linguri zahar pudra,dupa care se amesteca cele trei compozitii si se rastoarna peste fructele din forme;se da la cuptor 15-20min,si se serveste pudrate cu zahar si parfe.
Sa va fie de folos!

2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme