Shaorma cu ciuperci si struguri










Aceasta shaorma are un gust deosebit;am adaugat struguri pentru ca nu am avut castraveti murati si bine am facut
Ingrediente:lipii,500g ciuperci,2linguri ulei,1ciorchine de strugure cu boabe mari,cate 1/2lingurita din urmatoarele condimente:piper,cardamom,cumin,nucsoara,scortisoara,cuisoare macinate,ghimbir,curry,turmeric,usturoi,paprica,sare,sosuri dupa preferinta,cartofi
Ciupercile tocate se calesc in ulei,dupa ce s-a evaporat apa din ele se adauga condimentele,sare apoi strugurii taiati in jumatati dupa care se da deoparte;pe lipia incalzita la microunde,se pun cartofi prajiti,deasupra 2-3linguri de ciuperci,sosuri dupa preferinta,se ruleaza si se serveste.

Un comentariu:

  1. Sigur e delicioasa! Cele mai bune retete se nasc din lipsa anumitor ingrediente de prin casa,

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme