Jeleu de capsune cu sampanie

Cand auziti de jeleu,sa nu va imaginati ca e ceva tare care se poate servi si cu mana!!!acest jeleu este ca si o dulceata si bineinteles se serveste cu lingurita ca orice dulceata,doar ca are o aroma deosebita care vine de la sampanie si capsuni bineinteles!!
Ingrediente:1kg de capsune,1kg de zahar gelifiant,150ml sampanie rose; (am umblat la colectie)!!!!
Fructele curatate,bine spalate,le punem intr-un vas,le mixam cu blenderul vertical(dar nu de tot),apoi amestecam cu zaharul,punem pe foc,adunam spuma care se formeaza iar dupa 5minute de fierbere,oprim focul,adaugam sampania,amestecam,punem in borcane curate,infiletam capacele,rasturnam borcanele iar dupa 10min le depozitam la camara.

2 comentarii:

  1. Dea,este bun,este aromat,este esemenea unui sos care asteapta sa-l pui pe o prajiturica!!
    Pup si te mai astept!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme