Briose cu gem

Am facut in vara tot felul de gemuri dar nu pot rezista uitandu-ma zilnic la raftul cu pricina,asa ca am spart gheata cum se spune si am inceput cu niste mici briose
Ingrediente:5oua,5linguri zahar,5linguri ulei,5linguri faina,1/2lingurita praf de copt,1borcan cu gem,arome
Albusurile gatute spuma cu un praf de sare,zahar,arome,adaugam galbenusurile frecate cu ulei ca la maioneza iar la final incorporam faina amestecata cu praful de copt si amestecam cu lingura.
punem in formele de briose cate 1lingura de aluat,deasupra 1lingurita cu gem,acoperim cu aluat si lasam la cuptor 30min;dupa ce s-au racit pudram cu zahar.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate