Crap pe varza

De cate ori am cate un peste mare,ma gandesc la acest fel de mancare bun,bun de tot
Ingrediente:1varza de 2kg,1crap de 2kg,1ceapa mare,20ml ulei,1ceasca de bulion,1capatana de usturoi,crengute de cimbru,sare,piper si putina sare de lamaie(optional)
Pestele curatat de solzi,intestine si bronhii,spalat,bine scurs,condimentat cu sare,piper iar in burta punem cativa catei de usturoi apoi il lasam, deoparte.
Varza taiata fideluta,frecata putin cu sare de lamaie,o calim in ulei incins impreuna cu ceapa tocata marunt;dupa ce s-a inmuiat adaugam bulionul,1lingurita de sare,1ceasca cu apa,amestecam bine si dam vasul la cuptor 30min;dupa acest timp,scoatem vasul,potrivim de gust,mai adaugam sare si piper daca e nevoie apoi punem pestele deasupra iar pe langa el restul de usturoi ramas si crengutele de cimbru;lasam la cuptor 30-40min dupa care servim cu mamaliguta,cum altfel se poate manca asa ceva si ardei iute.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme