Prajitura cu gem3
Toata vara am facut gem din toate fructele care mi-au placut,acum le-a venit randul sa le combin in aluaturi pentru prajituri,briose si alte nebunii gustoase.
Ingrediente:2cani faina,1cana zahar,6oua,200ml ulei,1praf de copt,1borcan cu gem,1lingurita scortisoara,arome,miez de nuca
Batem bine ouale intr-un vas cu un praf de sare,zahar,si scortisoara pana-si dubleaza volumul;adaugam uleiul cate putin invartind energic,aromele,faina amestecata cu praful de copt,gemul,omogenizam bine totul apoi rasturnam in tava unsa si tapetata cu faina sau hartie de copt,deasupra punem miezul de nuca si lasam la cuptor 30-40min;dupa ce s-a racit,pudram si servim.
Ingrediente:2cani faina,1cana zahar,6oua,200ml ulei,1praf de copt,1borcan cu gem,1lingurita scortisoara,arome,miez de nuca
Batem bine ouale intr-un vas cu un praf de sare,zahar,si scortisoara pana-si dubleaza volumul;adaugam uleiul cate putin invartind energic,aromele,faina amestecata cu praful de copt,gemul,omogenizam bine totul apoi rasturnam in tava unsa si tapetata cu faina sau hartie de copt,deasupra punem miezul de nuca si lasam la cuptor 30-40min;dupa ce s-a racit,pudram si servim.
Este foarte buna langa cana mea cu ciocolata calda!
RăspundețiȘtergere