Briose pufoase2

Toata pufosenia la aceste briose o da laptele batut si branza din compozitie
Am vazut aceste briose pe FB iar cand am citit reteta,mi-am adus aminte ca si eu am facut-o doar ca la timpul respectiv le pusesem si cacao;am refacut reteta fara cacao si mi s-au parut mai delicioase.
Ingrediente:1cutie crema de branza Almette,100ml lapte batut,2oua,50g unt topit,250g faina,120g zahar,1/2plic praf de copt,coaja de lamaie,fructe de padure,fulgi de ciocolata
Batem ouale cu un praf de sare,zahar,pana rezulta o crema pufoasa,adaugam cate putin unt topit caldut,apoi aromele,laptele batut,branza iar la sfarsit faina amestecata cu praf de copt;
Punem in formele de briose cate 1lingurita de aluat,apoi fructe si cativa fulgi de ciocolata apoi acoperim cu alta lingurita de aluat si lasam la cuptor 30min;dupa ce s-au racit,le pudram cu zahar.
Daca folosim forme de briose de silicon,nu e nevoie sa le ungem,doar restul formelor inclusiv hartiile necesita ungere cu unt sau ulei,pentru ca se lipesc

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate