Ciuperci gratinate2

Ingrediente:500g ciuperci,200ml smantana lichida,3oua,200g bacon afumat,1leg ceapa verde,2catei de usturoi,putin cimbru,1lingurita coriandru uscat,2linguri ulei,sare,piper,100g cascaval
In tigaia cu ulei punem baconul taiat marunt,apoi ciupercile feliate;dupa ce a scazut apa din ele,adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt,cimbru iar dupa 3min.dam deoparte.
Intr-un bol amestecam ouale batute cu smantana,sare,piper si oregano
Punem ciupercile intr-un vas mare sau doua mici,unse cu unt,deasupra sosul de smantana apoi cascavalul ras;lasam la cuptor10min pana se gratineaza.
Se serveste cald.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme