Cotlet umplut cu carnati
Ingrediente:1kg cotlet fara os,bucata intreaga,1cabanos afumat,4ciuperci mari,sare,piper,boia de ardei,cimbru,ierburi aromate,1pahar cu vin alb,50ml ulei de m,asline
Cu ajutorul unui bat rotund(eu am folosit o coada de lingura de lemn),facem pe mijloc o gaura in interiorul careia introducem cabanosul;tavalim apoi carnea prin condimentele amestecate intr-un bol apoi il asezam in tava,deasupra uleiul,vinul si lasam la cuptor 15min;scoatem tava,punem ciupercile acoperim tava si lasam la cuptor la foc mic 1h;in acest timp pregatim orice garnitura doreste fiecare,eu am facut piure din cartofi.
Dupa timpul expirat,scoatem carnea si ciupercile pe un platou,iar pe farfurie se serveste piureul,alaturi de o felie taiata,ciuperci,sos deasupra,bineinteles nu lipseste nici acritura sau salata de sezon.
Cu ajutorul unui bat rotund(eu am folosit o coada de lingura de lemn),facem pe mijloc o gaura in interiorul careia introducem cabanosul;tavalim apoi carnea prin condimentele amestecate intr-un bol apoi il asezam in tava,deasupra uleiul,vinul si lasam la cuptor 15min;scoatem tava,punem ciupercile acoperim tava si lasam la cuptor la foc mic 1h;in acest timp pregatim orice garnitura doreste fiecare,eu am facut piure din cartofi.
Dupa timpul expirat,scoatem carnea si ciupercile pe un platou,iar pe farfurie se serveste piureul,alaturi de o felie taiata,ciuperci,sos deasupra,bineinteles nu lipseste nici acritura sau salata de sezon.
Un regal pentru o zi speciala langa cei dragi! Pup!
RăspundețiȘtergere