Panna cotta cu ciocolata

Imi place panna cotta mult mult dar cum e destul de costisitoare,o pregatesc mai rar;s-a ivit acum ocazia cu Ziua Indragostitilor si am pus compozitia in forme de inimioare din silicon si au iesit cum nu ma asteptam.
Ingrediente:400ml smantana lichida,2linguri zahar,100g ciocolata amaruie,4foi de gelatina,unt pentru uns formele
Sos:100ml frisca lichida,100g ciocolata alba,1lingura unt
Punem intr-un vas pe foc smantana cu zahar iar cand ajunge la punctul de fierbere dam deoparteadaugam ciocolata rupta,amestecam pana se topeste adaugam gelatina hidratata in apa rece iar dupa ce am omogenizat bine,impartim compozitia in formele unse cu putin unt si lasam la frigider pana a doua zi
Pentru crema punem frisca intr-un vas pe foc impreuna cu ciocolata rupta,dam deoparte,amestecam pana se topeste apoi incorporam untul
Inimioarele le rasturnam pe un platou si le servim cu sos de ciocolata alba.

2 comentarii:

  1. Sunt exceptionale !
    Tocmai de aceea ti-am si votat "Inimioarele dulci" la concursul la care te-ai inscris cu ele...
    Bafta !
    Te tzuc soro !

    RăspundețiȘtergere
  2. arata foarte bine,cat rasfat avem noi aici <3

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate