Gogosi cu dovleac

Am facut gogosi si alta data dar mai pufoase  si mai aromate ca acestea,nu am facut;mai am bostani si voi mai face sa-s bune bune de tot!!!
Ingrediente:1cana cu piure de dovleac facut din felii coapte sau fierte dar va sfatuiesc sa le coaceti ca au alta aroma;2oua,1plic drojdie uscata,1pahar cu vin rosu(asta-i ingredientul surpriza),2linguri zahar,un praf de sare,arome(coaja rasa de lamaie,portocala,esenta de vanilie),10-12linguri faina(depinde cat de mare este cana si paharul pe care le folositi),ulei pentru prajit,zahar pudra
Intr-un castron batem bine ouale cu sare,zahar si arome,adaugam piureul de bostan,drojdia inmuiata in putina apa calda,vinul apoi faina;aluatul trebuie sa fie moale;acoperim castronul si lasam sa creasca.
Punem 1l de ulei sau mai putin daca aveti un vas mic iar cand este foarte incins,luam cu o lingura din aluat si cu atentie-i dam drumul in ulei,le prajim,le scoatem pe prosoape de hartie iar dupa ce le-am terminat de facut,le pudram cu zahar.
Atentie,focul nu trebuie sa fie tare,altfel raman crude la mijloc.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme