Pastrav pe varza la cuptor

Nu am facut niciodata aceasta combinatie de varza alba si rosie dar acum avand o varza mica rosie prin frigider,am combinat-o aici;rezultatul a fost mult peste asteptarile mele,adica DELICIOS!!
Ingrediente:3pastravi,1kg varza alba,500g varza rosie,1ceapa,1ardei gras,1borcan rosii in bulion,1/2lingurita chimion pisat,2linguri unt,sare,piper,boia de ardei,cimbru uscat,putina sare de lamaie(optional)
In cratita cu unt incins calim ceapa si ardeiul taiate marunt,adaugam rosiile apoi cele doua verze tocate fideluta si frecate cu putina sare de lamaie(1lingurita),pentru cine doreste ca varza sa fie putin acrisoara;amestecam totul bine,adaugam 1pahar cu apa si lasam sa se inabuse cu capac
Dupa ce varza este fiarta,condimentam cu sare,chimion,cimbru,usturoi pisat,iar dupa ce am omogenizat bine,punem deasupra pestele curatat,spalat,condimentat cu sare,boia si putin cimbru
Lasam la cuptor la foc moderat1h si servim cu mamaliguta.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme